Vi söker en ny medarbetare

Nu söker vi en teknisk förvaltare med placering på vårt kontor i Ramlösa. Läs mer om tjänsten via länken nedan. Rekryteringen sker i samarbete med Experis.

Vill du bli en i vårt team, varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

 

Publicerad: i Nyheter .

Nu är det dags att anmäla dig till höstens kurser

Du har väl inte missat vårt kursutbud med utbildningar för förtroendevalda i föreningarna? Här får du lära dig allt från hur föreningens ekonomi fungerar till hur styrelsen kan engagera fler medlemmar och hur man aktivt bör arbeta med mål och visioner. För HSB-föreningar ingår utbildningarna i medlemskapet. Alla våra andra kunder är givetvis också välkomna, men debiteras då för kursen.

Läs mer och anmäl dig till höstens kurser idag!

Lansering av nya styrelsewebben

På måndag den 26 juni lanserar vi en ny uppdaterad version av styrelsewebben. Den nya styrelsewebben är responsiv och fungerar både på mobil, platta och dator.  I samband med lanseringen kommer det att uppstå en del driftstörningar och avbrott. Vi ber om ert överseende.

Ni kan redan nu logga in på styrelsewebben och kika på vår instruktionsfilm för att se hur den nya styrelsewebben kommer att se ut och fungera.

Sveriges nationaldag

Den 6 juni håller kontoret stängt. Felanmälan är öppen dygnet runt som vanligt på telefon 042-19 95 90.

Vi önskar er en trevlig nationaldag!

Publicerad: i Nyheter .

Öppettider under Kristi himmelfärdshelgen

Onsdagen den 24 maj håller kontoret öppet till kl. 13:00. Torsdagen den 25 maj och fredagen den 26 maj håller kontoret stängt. Felanmälan är som vanligt öppen dygnet runt på telefon 042-19 95 90.

Vi önskar er en trevlig Kristi himmelfärdshelg!

Publicerad: i Nyheter .