Du betalar väl din månadsavgift med autogiro?

Genom att anmäla dig till vår autogirotjänst ser vi till att dina betalningar till oss utförs automatiskt sista vardagen i månaden. Det enda du behöver göra är att se till att det finns pengar på ditt konto.

Autogiro är en trygg och säker tjänst och inga pengar dras från kontot utan att du vet om det. Dessutom har du möjlighet att stoppa betalningar om något inte stämmer.

Du kan anmäla dig till autogirobetalning i din internetbank. Annars kan du beställa blankett för autogiro här. Du kommer att få en bekräftelse från oss när autogirot är igång, fram tills dess betalar du med din avi som vanligt.

Publicerad: i Nyheter .

Valborg och Kristi Himmelfärdshelgen

Den 30 april stänger vårt kontor kl. 13:00. Felanmälan håller öppet som vanligt dygnet runt på telefon
042-19 95 90 eller här: Till felanmälan. Välkommen tillbaka onsdagen den 2 maj.

Nästa vecka är det Kristi Himmelfärd. Kontoret håller öppet till kl. 13:00 den 9 maj. Den 10-11 maj är kontoret stängt. Felanmälan är öppen som vanligt och vi öppnar igen den 14 maj.

Vi önskar er en trevlig Valborg och Kristi Himmelfärdshelg.

Publicerad: i Nyheter .

Öppet i påsk

På skärtorsdagen stänger kontoret kl 13. Vi välkomnar dig åter tisdagen den 3 april kl 8.

Du når vår felanmälan dygnet runt via länken nedan eller på telefon 042-19 95 90. Om ditt ärende brådskar och inte kan vänta med åtgärd till efter påskhelgen ber vi dig att ringa oss.

Vi önskar dig en riktigt glad påsk!

Lämna din felanmälan

Publicerad: i Nyheter .

Sista bostaden i HSB Brf Linnéa till salu

Nu har vi bara en bostad kvar till salu i HSB Brf Linnéa. Det är lägenhet 16A som är på 2 RoK och 70 kvm. Bostaden har hög takhöjd i vardagsrummet, härligt fönsterparti ut mot uteplatsen samt förråd och biluppställningsplats på tomten. Är du intresserad och vill veta mer? Läs mer här

Ny broschyr

Bläddra i vår rykande färska broschyr och se vilka tjänster vi kan erbjuda din bostadsrättsförening och andra fastighetsägare.

Publicerad: i Nyheter .