Månadsavisering samt digitala avier genom Kivra

Avgifts- och hyresavier i pappersform kommer från och med 2024 att skickas ut varje månad i stället för kvartalsvis. Den första månadsaviseringen skickas ut i mitten av december 2023 och avser januari månads avgift/hyra.

Förutom nuvarande betalningssätt via autogiro, e-faktura och pappersavi, tillkommer nu också möjligheten att erhålla din avi digitalt genom Kivra. Du kan även välja att betala din avi direkt genom Kivra.

Läs mer om digitala avier genom Kivra här >

Publicerad: i Nyheter .

Vi söker en semestervikarie till vår fastighetsservice i Ängelholm!

Är du 18 år, har tagit körkort, kan svenska i tal och skrift och uppskattar att arbeta både fysiskt och utomhus? Då kan vi erbjuda dig ett sommarvikariat v 26-32. Arbetsuppgifterna består främst av trädgårdsskötsel och gräsklippning, men trappstädning och annan renhållning ingår också. Trädgårdsvana är meriterande, men inget krav. Låter det intressant? Skicka in din ansökan och ditt CV via vår hemsida:

Välkommen på öppet hus!

I år fyller HSB 100 år och det vill vi ju fira! Vi kommer att ha öppet hus i vår utställningstrailer nu på torsdag 20/4 kl 10-17 utanför entré 2 på Väla. Här kan du lyssna till kortare föredrag, läsa mer om vår historia samt nya innovationer vi forskar på. Du kan också prova på VR och tävla om ett bosparande till ett värde av 100 000 kronor. Vill du, kan du bara titta förbi för en god kopp kaffe, vi har Fogarolli på plats hela dagen. Välkommen!

Äntligen sommarkollo igen!

Vi är stolt samarbetspartner till HSB Skånes sommarkollo i Magnarp för barn mellan 9-12 år! I sommar kan du som är medlem i HSB Nordvästra Skåne ge ditt barn en härlig upplevelse på kollo. En vecka fylld med aktiviteter, nya kompisar och annat kul som hör sommaren till. Som medlem i HSB betalar du 500-800kr/kollovecka beroende på vilken vecka du väljer.

Läs mer och skicka in din anmälan här >

Vill du arbeta i vår trädgårdsverksamhet?

Vi söker säsongsmedarbetare till Helsingborg och Ängelholm för perioden april till oktober 2023.

Som trädgårdsarbetare hos oss får du möjligheten till förstahandskontakt med våra kunder ute i deras boendemiljö och en möjlighet att vara med och påverka deras vardag och trivsel. Vi arbetar tillsammans och stödjer varandra med ett stort engagemang för att leverera tjänster av hög kvalitet till våra kunder.

Läs mer och skicka in din ansökan här >

HSB Nordvästra Skåne rekryterar en ny fastighetsförvaltare

HSB Nordvästra Skåne växer och söker nu dig som vill arbeta inom fastighetsförvaltning i en utåtriktad och varierande roll med olika kommunikativa, administrativa och tekniska arbetsuppgifter. Som fastighetsförvaltare blir du bostadsrättsföreningarnas optimala bollplank inom alla frågor i föreningen.

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsbolaget Jefferson Wells. Besök gärna deras hemsida där du kan läsa mer om tjänsten och även skicka in din ansökan.

Läs mer om tjänsten och ansök här >

HSB-medlemmar får rabatt på alla startavgifter vid Helsingborg Marathon

Vi fortsätter även i år vårt samarbete med Helsingborg Marathon. Det innebär att vi ger dig som är medlem i HSB Nordvästra Skåne finfina rabatter på startavgiften vid samtliga distanser under Helsingborg Marathon den 3 september 2022.

Läs mer och ta del av din medlemsrabatt här >

HSB brf Åkanten korades till vinnare av Ängelholms kommuns arkitekturpris

HSB brf Åkanten korades till vinnare av arkitekturpriset i Ängelholm den 6 juni 2022. Bostadsrättsföreningen Åkanten ligger vackert belägen precis intill Rönne å i centrala Ängelholm. Kvarteret består av tre huskroppar om 4-8 våningar i svart och ljust tegel, med många genomtänkta detaljer.

Läs mer här >