Försäljningsstart av HSB Brf Åkanten i Ängelholm

Nu börjar vi försäljningen av bostäderna i HSB Brf Åkanten. Inflyttning är hösten 2021. Medlemmar i HSB ska anmäla sig till våra mäklare senast den 21/3 för att kunna nyttja sin medlemsförtur. Läs mer om bostäderna och hur du som är medlem i HSB ska göra för att nyttja din medlemsförtur här.

Kom och spring med oss!

Vi är superglada att kunna berätta att HSB i samarbete med Helsingborg Marathon kommer att bjuda in dig till några riktigt härliga löpträningar under våren och sommaren. Träningspassen är öppna för alla och helt gratis. Är du sugen på att känna glädjen i att träna tillsammans, svettas och må bra? Då är det här något för dig!

Träningspassen utgår från HSBs kontor i Ramlösa Brunnspark. Du hittar alla träningstider på Helsingborg Marathons facebooksida.

Vi ses i Ramlösa Brunnspark!

Medlemskväll hos Flügger Färg

Ska du renovera hemma och är i behov av lite inspiration? Den 8 november kl 16-19 är alla medlemmar i HSB Nordvästra Skåne välkomna på medlemskväll hos Flügger Färg. Som medlem i HSB får du fina rabatter. Under kvällen får du bland annat 40 % rabatt på Fiona tapet och väggfärg 7S+. Dessutom bjuds det på lättare mat och dryck. Du hittar Flügger Färg på Ängelholmsvägen 36 i Helsingborg. Glöm inte att ta med ditt medlemsbevis. Saknar du medlemsbevis? Kontakta oss så ser vi till att du får ett nytt.

 

Besök oss gärna på Fastighet2018 i Ängelholm

Tisdagen den 20/11 kl 17-20 är det dags för fastighetsmässan Fastighet2018 på Hotell Erikslund utanför Ängelholm. Här hittar du ett tjugotal utställare och du kan också lyssna till olika föredrag. Kom gärna förbi vår monter för att höra hur vi kan hjälpa din förening med förvaltningen. Styrelseledamöter i bostadsrättsföreningar har gratis inträde.

Läs mer och anmäl dig här

Besök oss gärna på Fastighet2018

Torsdagen den 25/10 kl 17-20 är det dags för årets fastighetsmässa Fastighet2018 på Helsingborg Arena. Här hittar du ett trettiotal utställare och du kan också lyssna till olika föredrag. Kom gärna förbi vår monter för att höra hur vi kan hjälpa din förening med förvaltningen. Styrelseledamöter i bostadsrättsföreningar har gratis inträde.

Läs mer och ladda ner din biljett

Nu kan vi äntligen börja planera för bostäder i Ängelholm

I juli 2018 vann detaljplanen för kvarteret Rönnen 1 i Ängelholm laga kraft. Det innebär att förutsättningarna för att bygga bostäder på ”den gamla badhustomten” nu är fastställda. Vi är mycket glada över det beskedet, som innebär att vi kan påbörja projekteringen av bostäderna och förbereda för försäljningsstart.

Är du intresserad av att få mer information om vårt projekt i Ängelholm framöver? Skicka in en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad!

 

Kvarteret HSB Brf Linnéa växer fram

Nu i semestertider har vi bara lite arbete igång på HSB Brf Linnéa, men projektet fortlöper helt enligt plan. Alla hus är påbörjade och enplanshusen har till och med blivit målade invändigt och har fått kakel och klinker i badrummen. Husen är av tegel med fina detaljer kring fönster och dörrar. Stora fönster och fönsterdörrar bidrar med mycket ljus. På taken har vi lagt sedum som ger extra grönska i kvarteret.

Samtliga 37 bostäder är sålda och vi ser fram emot att lämna över nycklarna till köparna i maj 2019.

 

 

 

Midsommar

Midsommar är i antågande och vi på HSB Nordvästra Skåne vill önska er en riktigt härlig midsommar! Kontoret håller stängt på midsommarafton. Felanmälan är öppen som vanligt dygnet runt på telefon 042-19 95 90.

Publicerad: i Nyheter .

Spara på vattnet!

HSB Nordvästra Skåne strävar alltid efter att vara ett ansvarsfullt fastighetsserviceföretag. I den extrema torka som råder håller vi extra koll på myndighetskrav gällande vattenhantering. Än så länge finns det inget vattenförbud i regionen utan bara restriktioner om att vara sparsam. Mer om detta kan du läsa om på NSVAs hemsida.

HSB kommer att fortsätta att vattna nyplanterade träd och buskar enligt våra garantier och avtal fram tills eventuella myndighetskrav inte tillåter detta. Däremot vattnar vi inte gräsmattor.

Vi uppmanar föreningarna att stänga av fontäner och andra vattensamlingar, att vattna på kvällstid och att vara sparsam med vattnet.

Du betalar väl din månadsavgift med autogiro?

Genom att anmäla dig till vår autogirotjänst ser vi till att dina betalningar till oss utförs automatiskt sista vardagen i månaden. Det enda du behöver göra är att se till att det finns pengar på ditt konto.

Autogiro är en trygg och säker tjänst och inga pengar dras från kontot utan att du vet om det. Dessutom har du möjlighet att stoppa betalningar om något inte stämmer.

Du kan anmäla dig till autogirobetalning i din internetbank. Annars kan du beställa blankett för autogiro här. Du kommer att få en bekräftelse från oss när autogirot är igång, fram tills dess betalar du med din avi som vanligt.

Publicerad: i Nyheter .