Glad midsommar!

Kontoret håller midsommarstängt fredagen den 25 juni.

Under juli månad har vi begränsade telefontider och håller öppet från kl. 9-15. Felanmälan är öppen dygnet runt som vanligt.

Precis som vi hittills har gjort, så fortsätter vi att hålla vårt kontor stängt för spontana besök. Detta är noga avvägt med hänsyn och omsorg om både dig som kund och om vår personal. För nyckelhantering hänvisar vi till vår kundservice på telefon 042-19 95 00. Precis utanför vår reception finns även en brevlåda där du kan lämna dokumentation. Vi tackar för din förståelse och vill samtidigt påminna om andra sätt du kan nå oss på. Vi har en chatt på vår hemsida där du kan få snabb hjälp och du kan alltid kontakta oss på telefon eller nå oss via e-post.

Vi önskar er en riktigt härlig midsommar!

Publicerad: i Nyheter .

Hjälp till att skydda din granne!

Bedrägeribrotten ökade med 29 procent under 2020. Mer än 80 procent av de drabbade är 70 år eller äldre. Telefonbedrägerier är en vanlig metod, men ibland följer bedragarna upp telefonsamtalet med ett hembesök där de utger sig för att vara exempelvis fastighetsskötare som ska genomföra en kontroll i bostaden.

HSBs personal ska ALLTID kunna legitimera sig med ID06 och vi ber ALDRIG om kontouppgifter, inloggningar eller pinkoder!

Publicerad: i Nyheter .

Förlängning av riktlinjer

Med anledning av den fortsatt stora smittspridningen av covid-19 har vi tagit beslutet att tillsvidare förlänga våra restriktioner som innebär att vi kommer att hålla vårt kontor stängt för spontana besök. Detta är noga avvägt med hänsyn och omsorg om både dig som kund eller medlem och om vår personal. För nyckelhantering hänvisar vi till vår kundservice på telefon 042-19 95 00. Precis utanför vår reception finns även en brevlåda där du kan lämna dokumentation. Vi tackar för din förståelse och vill samtidigt påminna om andra sätt du kan nå oss på. Vi har en chatt här på vår hemsida där du kan få snabb hjälp, du kan alltid kontakta oss på telefon eller nå oss via e-post.

Publicerad: i Nyheter .

Jultider på HSB

Vårt kontor håller stängt fr.o.m 24/12 och öppnar åter igen måndagen den 4/1. Felanmälan håller som vanligt öppet dygnet runt på telefon 042-199590. Felanmälan kan även göras via vårt formulär på vår hemsida https://www.hsbnvs.se/felanmalan/

Vi fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer även fortsättningsvis att hålla vårt kontor stängt för spontana besök.

Vi vill önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Publicerad: i Nyheter .

Vi stänger kontoret för spontana besök

Med anledning av smittspridningen av covid-19 och Folkhälsomyndighetens ytterligare skärpta restriktioner har vi tagit beslutet att tillsvidare stänga vårt kontor för spontana besök från och med idag, måndag den 23 november. Detta av omsorg om både dig som besökare och om vår personal. För nyckelhantering hänvisar vi till vår kundservice på telefon 042-19 95 00. Precis utanför vår reception finns även en brevlåda där du kan lämna dokumentation. Vi tackar för din förståelse och vill samtidigt påminna om andra sätt du kan nå oss på. Vi har en chatt på vår hemsida där du kan få snabb hjälp, du kan alltid kontakta oss på telefon eller nå oss via e-post.

Var försiktiga och ta hand om varandra!