Sista bostaden i HSB Brf Linnéa till salu

Nu har vi bara en bostad kvar till salu i HSB Brf Linnéa. Det är lägenhet 16A som är på 2 RoK och 70 kvm. Bostaden har hög takhöjd i vardagsrummet, härligt fönsterparti ut mot uteplatsen samt förråd och biluppställningsplats på tomten. Är du intresserad och vill veta mer? Läs mer här

Ny broschyr

Bläddra i vår rykande färska broschyr och se vilka tjänster vi kan erbjuda din bostadsrättsförening och andra fastighetsägare.

Publicerad: i Nyheter .

Driftstörningar den 12/1-14/1

Från fredagen den 12 januari kl. 15:00 t.o.m. söndag den 14 januari kommer det att uppstå en del driftstörningar i våra system på grund av en flytt av vår IT-miljö. Vi hoppas att det inte orsakar er allt för mycket problem och ber ödmjukast om ert överseende.

Publicerad: i Nyheter .

Öppettider under julhelgen

Den 25 december t.o.m. den 1 januari håller vår växel och kontor stängt. Felanmälan öppen som vanligt dygnet runt på telefon 042-19 95 90.

Välkommen åter den 2 januari.

Vi önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!

Till felanmälan

Publicerad: i Nyheter .

Nu är det dags att anmäla dig till höstens kurser

Du har väl inte missat vårt kursutbud med utbildningar för förtroendevalda i föreningarna? Här får du lära dig allt från hur föreningens ekonomi fungerar till hur styrelsen kan engagera fler medlemmar och hur man aktivt bör arbeta med mål och visioner. För HSB-föreningar ingår utbildningarna i medlemskapet. Alla våra andra kunder är givetvis också välkomna, men debiteras då för kursen.

Läs mer och anmäl dig till höstens kurser idag!