Det bästa för din bostadsrättsförening eller fastighet!

Välskötta fastigheter ger ett bra boende, det tycker vi är en självklarhet. Och ett bra boende för med sig god värdeutveckling, trivsamhet och trygghet.

HSB Nordvästra Skåne ägs av våra medlemmar. Vi sköter förvaltningen åt cirka 180 bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med runt 10 000 lägenheter i nordvästra Skåne; från Rydebäck i söder till Båstad i norr och Röstånga och Ljungbyhed i öst. Vårt huvudkontor finns i Ramlösa Brunnshotell i Helsingborg.

Hög kvalitet och trygga bostadsinvesteringar

I 90 år har vi levererat tjänster åt bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Vi har uppfört många fastigheter från grunden, i huvudsak åt bostadsrättsföreningar. Med egna höga krav på kvalitet är våra projekt ofta förebilder gällande design, kvalitet, funktionalitet och hållbarhet.

Flera av våra bostadsprojekt har rönt uppmärksamhet för sina arkitektoniska värden, både nationellt och internationellt; tre goda exempel på detta är Brf Åkanten, Brf Slottet och Raus Vång.

”Vi vårdar värden”

En devis som vi alltid bär med oss och som innebär att vi värnar om våra kunders renommé, fastigheternas värdeutveckling och de boendes trivsel och trygghet. Vi är ett fullserviceföretag inom bostadsförvaltning. Vi bygger vår verksamhet på långsiktighet, med hög kompetens och ett stort personligt engagemang.

Låt oss tillsammans värna om värde, trivsel och trygghet!