Kurser och event

Kurser och event

Tillsvidare har vi ställt in alla fysiska kurser på grund av Corona, men vi håller på att se över olika digitala alternativ som vi hoppas ska kunna presentera för er under hösten. 

 

Här kan du hitta alla våra event som till exempel kurser, föreläsningar och studiebesök

För dig som är förtroendevald

För förtroendevalda i HSB-bostadsrättsföreningar ingår kursutbudet i HSB-medlemskapet. Förtroendevalda från andra bostadsrättsföreningar är givetvis också välkomna på utbildningarna. HSB Nordvästra Skåne debiterar då föreningen, se pris vid respektive kurs.

Anmälan är bindande. Efter sista anmälningsdag får du en bekräftelse på din anmälan. Här står även praktisk information om tider, lokal med mera. Kurserna har ett begränsat antal platser. Det krävs ett deltagarminimum anmälda på respektive kurs för att den ska kunna genomföras. HSB förbehåller sig rätten att ställa in kursen vid för lågt deltagarantal. Återbud måste lämnas senast 7 dagar för kursstart. Vid senare återbud debiteras föreningen 1500 kr inklusive moms. Vid förhinder går det givetvis bra att någon annan styrelsemedlem deltar i ditt ställe.

För dig som är medlem

Vi kan också erbjuda en del medlemsaktiviteter till dig som är medlem, men inte förtroendevald. De aktiviteter som är aktuella för dig är märkta ”medlemsaktivitet”. Aktiviteterna är gratis för dig som är medlem i HSB. Läs mer och anmäl dig under respektive event.

Personuppgifter som lämnas i denna kurs- och eventanmälan behandlas för att administrera kursen eller eventet.

Läs mer om hur HSB Nordvästra Skåne behandlar personuppgifter här >

Inga resultat

Det finns för tillfället inga evenemang att visa