Är du en serviceinriktad fastighetstekniker med stort engagemang och erfarenhet av VVS? Nu söker vi en ny kollega till vårt team i Helsingborg.

Som fastighetstekniker hos oss arbetar du med felavhjälpande reparationer och underhåll i fastigheter och lägenheter, med ronderingar, lägenhetsbesiktningar och tillsyner. Vid behov kan du även arbeta med övrig fastighetsskötsel. Du blir en del av ett engagerat och positivt team som hjälper, stöttar och backar upp varandra. Arbetet sker ute hos våra kunder, som främst är bostadsrättsföreningar och andra privata fastighetsägare. Du har daglig kontakt med entreprenörer, bostadsrättshavare och bostadsrättsföreningarnas styrelser och planerar självständigt din arbetsdag.

Vem är du?

Vi söker dig som är händig och har arbetat några år inom branschen eller i likvärdigt yrke. Du har en utbildning inom fastighetsteknik eller VVS, alternativt en längre branscherfarenhet inom något av områdena på minst 5 år. Oavsett bakgrund är djupare kunskaper och erfarenhet inom VVS meriterande medan grundläggande kunskap inom området, så som till exempel blandarbyte, är ett krav.

För att kunna kommunicera med våra kunder samt läsa och förstå arbetsordrar och avtal är det också viktigt att du kan bra svenska både i tal och skrift. Kan du fler språk är det en bonus. I rollen behöver du även ha B-körkort.

Du som söker tjänsten är serviceinriktad och flexibel och har ett stort engagemang både för tekniska arbetsuppgifter och kundrelationer. Du vet vad god kundvård innebär och strävar alltid efter att vara steget före. Du har stor ansvarskänsla och trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du känner medansvar för slutresultatet för avdelningen och företaget i stort. Som medarbetare hos oss är det även viktigt att du har en positiv attityd och tycker om att dela med dig av din kunskap. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig

I rollen som fastighetstekniker hos oss får du möj­ligheten till förstahandskontakt med våra kun­der ute i deras boendemiljö och en chans att vara med och påverka deras vardag och trivsel. Du ingår i vår förvaltningsorganisation och har ett nära samarbete med övriga fastighetstekniker samt våra förvaltare och vår kundservice.

HSB är en värdestyrd organisation som grundar sig på övertygelsen om alla människors lika vär­de, de kooperativa principerna och innebörden av värdeorden engagemang, trygghet, hållbar­het, omtanke och samverkan. Vi arbetar tillsammans och stödjer varandra med ett stort engagemang för att leverera tjänster av hög kvalitet till våra kunder. HSB Nordvästra Skåne levererar tjänster av högsta kvalitet inom förvaltning och fastighets­skötsel till fastighetsägare i nordvästra Skåne. Vi förvaltar och förädlar befintliga fastigheter åt drygt 180 kunder och bygger även attraktiva bostäder i regionen. Våra kontor finns på Väla Södra och i Ramlösa Brunnshotell i Helsingborg samt i Ängelholm och vi är omkring 70 engagerade medarbetare som arbetar i företaget.

Låter det som något för dig? Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan samt CV och personligt brev via formuläret nedan. Om du har några frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen kan du alltid kontakta oss på telefon 042-19 95 00.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Personuppgifter och CV som du lämnar i detta formulär kommer enbart att behandlas för att administrera din ansökan. Vi sparar informationen i 6 månader. Därefter raderas uppgifterna om vi inte dessförinnan har tagit kontakt med dig.

Läs mer om hur HSB Nordvästra Skåne behandlar personuppgifter här >

 

Ansök

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: pdf, doc, docx, Max filstorlek: 512 MB.