Är du en positiv och engagerad lokalvårdare med öga för detaljer, då har vi jobbet för dig! Vi söker semestervikarier och behovsanställda till vår lokalvårdsverksamhet i Helsingborg.

Som lokalvårdare hos oss arbetar du med städning av trappor, tvättstugor och övriga lokaler. Arbetet sker ute hos våra kunder, som främst är bostadsrättsföreningar och andra privata fastighetsägare. Du blir en del av ett engagerat och positivt team som hjälper, stöttar och backar upp varandra.

Vem är du?
Du som söker tjänsten har fyllt 18 år, har god fysik och trivs med att arbeta med kroppen. För att kunna kommunicera med våra kunder samt läsa och förstå kundavtalen är det viktigt att du kan bra svenska både i tal och skrift. Det är meriterande om du har B-körkort. Har du erfarenhet eller utbildning inom lokalvård är det meriterande, men det är inget krav för tjänsten. Som person är du serviceinriktad och flexibel. Du är en lagspelare som känner medansvar för slutresultatet men kan även arbeta självständigt vid behov. Du vet vad god kundvård innebär och strävar alltid efter att vara steget före. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd och ett glatt humör. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Som lokalvårdare hos oss får du möjligheten till förstahandskontakt med våra kunder ute i deras boendemiljö och en möjlighet att vara med och påverka deras vardag och trivsel.

HSB är en värdestyrd organisation som grundar sig på övertygelsen om alla människors lika värde, de kooperativa principerna och innebörden av värdeorden engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan. Vi arbetar tillsammans och stödjer varandra med ett stort engagemang för att leverera tjänster av hög kvalitet till våra kunder. HSB Nordvästra Skåne levererar tjänster av högsta kvalitet inom förvaltning och fastighetsskötsel till fastighetsägare i nordvästra Skåne. Vi förvaltar och förädlar befintliga fastigheter åt drygt 180 kunder och bygger även attraktiva bostäder i regionen. Våra kontor finns på Väla Södra och i Ramlösa Brunnshotell i Helsingborg samt i Ängelholm och vi är omkring 70 engagerade medarbetare som arbetar i företaget.

Låter det som något för dig?
Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan samt CV och personligt brev via formuläret nedan. Om du har några frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen kan du alltid kontakta oss på telefon 042-19 95 00.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Personuppgifter och CV som du lämnar i detta formulär kommer enbart att behandlas för att administrera din ansökan. Vi sparar informationen i 6 månader. Därefter raderas uppgifterna om vi inte dessförinnan har tagit kontakt med dig.

Läs mer om hur HSB Nordvästra Skåne behandlar personuppgifter här >

 

Ansök

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: pdf, doc, docx, Max filstorlek: 512 MB.