Välkommen att annonsera på Bostadstorget!

Här kan du som HSB-medlem gratis lägga upp en annons om att sälja eller hyra ut din bostad, förråd, garage eller p-plats.

För att annonsera på Bostadstorget måste du vara 18 år gammal. Du måste också vara innehavare till den bostadsrätt du vill sälja eller hyra ut eller inneha förstahandskontrakt för det förråd, den p-plats eller det garage som du vill hyra ut.

Viktigt att tänka på:

  • Kom ihåg att din bostadsrättsförening alltid måste godkänna en försäljning eller en uthyrning i andra hand för att kontraktet ska vara giltigt. Läs mer om hur du överlåter din bostadsrätt här och mer om hur du hyr ut din lägenhet i andra hand här.
  • HSB Nordvästra Skåne har ingen kontroll över och medverkar inte i transaktionen mellan en köpare och en säljare eller mellan en uthyrare och en hyresgäst.
  • Du som annonsör ansvarar själv för att den information som du lägger in i annonsen är korrekt och inte strider mot gällande lagar och regler. Du som annonsör är personligen ansvarig för din annons.
  • Du som annonsör måste själv plocka bort annonsen så snart syftet med annonseringen är uppfyllt, t ex när du har sålt din bostad som du har annonserat ut.
  • HSB Nordvästra Skåne förbehåller sig rätten att granska samtliga annonser innan publicering samt att neka eller avlägsna en annons.
  • All kontakt sker mellan dig som annonsör och intressenterna. Du måste därför ange kontaktuppgifter till dig i annonsen, men du får gärna lägga in kontaktuppgifter till din mäklare istället om så önskas. Om du endast kan nås via telefon, skriv detta i annonstexten, e-postadressen är dock obligatorisk för att kunna annonsera på Bostadstorget.
  • Det är inte tillåtet att lägga in samma annons mer än en gång samtidigt. Radera den gamla annonsen först innan du lägger in den nya.
  • Vid annonsering under ”uthyres” eller ”uthyres i andra hand” garanterar du som annonsör att ingen förskottshyra eller deposition tas ut innan lägenheten är visad och avtal/kontrakt tecknats och godkänts av bostadsrättsföreningen.

Genom att annonsera på Bostadstorget godkänner du våra villkor för annonsering och förbinder dig att följa dem. Läs våra villkor här.