Brf Linnéa

Från skogsbrynet precis vid Linnéaträdgården och österut längs Mariehällsvägen har vi byggt tegelklädda karaktärsfulla radhus. Husen är i tegel och har kaxig framtoning med sina spetsiga sedumtak. Bostadsrättsföreningen består av 5 enplanshus om 3 rum och 86 kvm, 28 tvåplanshus om 4 rum och 112 kvm, 2 lägenheter om 2 rum och 70 kvm samt 2 etagelägenheter om 3 rum och 77 kvm. Inflyttning var i maj 2019.

Alla radhus har egen biluppställningsplats på framsidan samt ett mindre förråd. Här finns också en liten gräsmatta och plattsatt uteplats. På baksidan finns en uteplats med stort trädäck för sköna sommarkvällar. Eftersom etagelägenheternas entré ligger en våning upp finns ingen tillhörande uteplats, utan här njuter man av härlig utsikt från en stor takterrass på 20 kvm, parkeringsplats finns på den gemensamma parkeringen.

Arkitekt: Berglund Arkitekter

Se HSB Brf Linnéa i VR >

 

Precis invid Pålsjö skog, med Linnéaträdgården som närmaste granne, ligger HSB Brf Linnéa. Bostäderna ligger i en lugn och grön del av Mariastaden. Det gröna förstärker vi med husens gröna sedumtak. Här finns många barnfamiljer i området och kommunikationerna in till Helsingborg är bra. Vill du, kan du cykla in till city på en kvart.

Mariehällsvägen 102, Helsingborg