Brf Linnéa

1 bostad kvar till salu i HSB Brf Linnéa

Från skogsbrynet precis vid Linnéaträdgården och österut längs Mariehällsvägen planerar vi att bygga tegelklädda karaktärsfulla radhus.

Är du intresserad och vill veta mer om bostäderna? Kontakta vår mäklare Linus Blixt på Svensk Fastighetsförmedling för att få veta mer!

Telefon: 042 – 38 30 56. 

 

Husen byggs i tegel och har kaxig framtoning med sina spetsiga sedumtak. Inflyttning blir i maj 2019.Totalt planerar vi för 37 bostadsrätter fördelade enligt nedan:

Vi planerar för 5 stycken enplanshus i radhusform om 3 RoK  på 86 kvm. Enplanshusen placeras längst västerut mot Pålsjö skog precis vid Linnéaträdgården (hus 1-5).

På båda sidor om Kungshultsvägen bygger vi 28 radhus i ett och halvt plan om 4 RoK på 112 kvm. Gavelhusen vid rondellen vid Mariehällsvägen/Kungshultsvägen byggs i tre plan innehållande två bostäder vardera, en bostad i markplan om 2 RoK på 70 kvm (lägenhet 6A och 16A) och en etagelägenhet om 3 RoK på 77 kvm (lägenhet 6B och 16B).

Alla radhus har egen biluppställningsplats på tomten samt ett mindre förråd. På baksidan finns en uteplats för sköna sommarkvällar. Eftersom etagelägenheternas entré ligger en våning upp finns ingen tillhörande uteplats utan här njuter du av härlig utsikt från en stor takterrass på 20 kvm, parkeringsplats finns på den gemensamma parkeringen.

Arkitekt: Berglund Arkitekter

Bilder, ritningar och priser är preliminära och kan ändras.

Se alla bostäder på bostadstorget >

Kostnadskalkyl för HSB Brf Linnéa >

Stadgar för HSB Brf Linnéa >

Standard och tillvalsbroschyr för HSB Brf Linnéa >

Nu kan du se HSB Brf Linnéa i VR. Vi har möblerat upp entréplan på hus 15 så att du kan se hur det kommer att se ut interiört. Upplevelsen blir bäst med VR-glasögon, men blir riktigt bra även i mobil, surfplatta eller dator. Du kan då swipa eller klicka dig fram i bostaden.

Till VR-visningen av HSB Brf Linnéa >

HSB Brf Linnéa, hus 27-35

HSB Brf Linnéa, hus 1-5
HSB Brf Linnéa, hus 17-26
HSB Brf Linnéa, första plan i etagelägenhet 16B
HSB Brf Linnéa, hus 17-26
HSB Brf Linnéa, hus 17-26
HSB Brf Linnéa, hus 1-5, 27-35

Klicka på bilden ovan för att se när arkitekten berättar mer om bostäderna

HSB Brf Linnéa, hus 7-15, 27-35

HSB Brf Linnéa, hus 7-15

HSB Brf Linnéa, hus 7-15, 27-35

HSB Brf Linnéa, hus 7-15

Klicka på bilden ovan för att se omgivningarna

 

 

Mariehällsvägen 102, Helsingborg

Ja, jag är intresserad av objekten i Brf Linnéa och önskar att bli kontaktad med ytterligare information

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vid försäljningen av bostadsrätter i Brf Linnéa samarbetar vi med:

Linus Blixt

Linus Blixt

Svensk Fastighetsförmedling
Telefon 042 - 38 30 56

Vägen till din nya bostadsrätt, steg för steg

 1. Förhandsavtal

  Du som gjort en intresseanmälan kontaktas inför försäljningsstart och du får alla information om bostaden; priser, planritningar m m. Medlemmar i HSB Nordvästra Skåne har förtur till bostäderna under en tidsbestämd period. Därefter släpps bostäderna till försäljning till allmänheten. I samband med avtalsskrivningen erlägger du en förskottsinbetalning.

 2. Inredningsval

  Arkitekten har varit noga med att tänka ut alla detaljer för att skapa en helhet, men du kan själv sätta din personliga prägel genom ett tillvalsutbud om du så önskar.

 3. Upplåtelseavtal

  För att kunna slutföra köpet av din bostad skrivs ett upplåtelseavtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. I samband med det ansöker du också om medlemskap i föreningen. Detta sker ca en månad innan tillträdet.

 4. Besiktning

  Innan du flyttar in ska din bostad besiktas av en opartisk besiktningsman som bedömer om entreprenören har fullgjort sitt åtagande.

 5. Tillträde

  Fyra kalendermånader före inflyttningen får du besked om tillträdesdatum, men innan tillträdet betalar du resterande del av insatsen, samt för eventuella tillval.

 6. Inflyttning

  Nycklarna överlämnas. Nu är det bara att njuta.