Brf Linnéa

Bostadsrätter på bästa läge i Mariastaden

Från skogsbrynet precis vid Linnéaträdgården och österut längs Mariehällsvägen planerar vi att bygga tegelklädda karaktärsfulla radhus.

Bygglovet för våra bostäder är inlämnat och vi hoppas på en byggstart efter sommaren 2017.

Beräknade försäljningspriser för Brf Linnéa hittar du här >

Husen byggs i tegel och har kaxig framtoning med sina spetsiga sedumtak. Totalt planerar vi för 37 bostadsrätter fördelade enligt nedan:

Vi planerar för 5 stycken enplanshus i radhusform om 3 RoK  på 86 kvm. Enplanshusen placeras längst västerut mot Pålsjö skog precis vid Linnéaträdgården (hus 1-5).

På båda sidor om Kungshultsvägen bygger vi 28 radhus i ett och halvt plan om 4 RoK på 112 kvm. Gavelhusen vid rondellen vid Mariehällsvägen/Kungshultsvägen byggs i tre plan innehållande två bostäder vardera, en bostad i markplan om 2 RoK på 70 kvm (lägenhet 6A och 16A) och en etagelägenhet om 3 RoK på 77 kvm (lägenhet 6B och 16 B).

Alla radhus har egen biluppställningsplats på tomten samt ett mindre förråd. På baksidan finns en uteplats för ljumna sommarkvällar. Eftersom etagelägenheternas entré ligger en våning upp finns ingen tillhörande uteplats utan här njuter du av härlig utsikt från en stor takterrass på 20 kvm.

Arkitekt: Berglund Arkitekter

Bilder, ritningar och priser är preliminära och kan ändras.

Vill du ha förtur till bostäderna, bli medlem idag >

 

Brf Linnéa vy från dammen

Brf Linnéa vy från rondellenBrf Linnéa vy från Mariehällsvägen

Brf Linnéa vy från Kungshultsvägen

Mariehällsvägen 102, Helsingborg

Ja, jag är intresserad av objekten i Brf Linnéa och önskar att bli kontaktad med ytterligare information

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vägen till din nya bostadsrätt, steg för steg

 1. Förhandsavtal

  Du som gjort en intresseanmälan kontaktas inför försäljningsstart och du får alla information om bostaden; priser, planritningar m m. Medlemmar i HSB Nordvästra Skåne har förtur till bostäderna under en tidsbestämd period. Därefter släpps bostäderna till försäljning till allmänheten. I samband med avtalsskrivningen erlägger du en förskottsinbetalning.

 2. Inredningsval

  Arkitekten har varit noga med att tänka ut alla detaljer för att skapa en helhet, men du kan själv sätta din personliga prägel genom ett tillvalsutbud om du så önskar.

 3. Upplåtelseavtal

  För att kunna slutföra köpet av din bostad skrivs ett upplåtelseavtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. I samband med det ansöker du också om medlemskap i föreningen. Detta sker ca en månad innan tillträdet.

 4. Besiktning

  Innan du flyttar in ska din bostad besiktas av en opartisk besiktningsman som bedömer om entreprenören har fullgjort sitt åtagande.

 5. Tillträde

  Fyra kalendermånader före inflyttningen får du besked om tillträdesdatum, men innan tillträdet betalar du resterande del av insatsen, samt för eventuella tillval.

 6. Inflyttning

  Nycklarna överlämnas. Nu är det bara att njuta.