Brf Åkanten i Ängelholm

Nu börjar försäljningen av bostadsrätterna i HSB Brf Åkanten i Ängelholm

På platsen för det gamla badhuset, precis vid Rönne å, arbetar vi nu med planeringen av Brf Åkanten med 65 bostadsrätter. Husen byggs i fem till åtta våningar och får en exklusiv framtoning med fina kvaliteter såväl exteriört som interiört. Husen utmärks av vackert tegel, stora fönsterpartier, inglasade balkonger och sedumtak.

Lägenheterna är luftiga och ljusa tack vare de stora ljusinsläppen och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Bostäderna har genomgående hög standard och noga utvalda material. Lägenheterna har vattenburen golvvärme och stora balkonger. En del lägenheter har även en egen takterrass. Flera lägenhetstyper och storlekar erbjuds.

Arkitekt: Jais Arkitekter

Pris 2 750 000 – 8 500 000 kr

Månadsavgift 3 152 – 5 899 kr

Vill du ta dig en närmare titt på bostäderna så klicka på länkarna nedan. Har du VR-glasögon kan du använda dem för att se bilderna, annars kan du se bostäderna i din telefon eller på din dator. Oavsett vilken lägenhetstyp som passar dig bäst får du samma höga kvalitet på arkitektur och material och fina utblickar över staden.

Här kan du se en bostad om 3 rok

Här kan du se en bostad om 4 rok

Här kan du se en bostad om 4 rok i huset närmast Havsbadsvägen

 

Anmälningstiden för att nyttja sin medlemsförtur för att kunna köpa en bostad i brf Åkanten har nu gått ut. Inom kort kommer våra mäklare på Valvet att kontakta alla medlemmar som har anmält sitt intresse med mer information.

 

 

 

 

Garvaregatan 2, Ängelholm