Bastionen

Så centralt det kan bli

På bästa möjliga läge i Helsingborg planeras flerbostadshus med spännande, svängd fasad.

Platsen är mellan Södra Storgatan, Bergaliden och Lilla Bergaliden. Fastighetens svängda form blir ett spännande inslag i gatubilden och en intressant brytning mot den befintliga bebygelsen.

Husen är tänkta att få stora takterrasser på de översta våningsplanen och inglasade balkonger.

Vi avvaktar kommunens planarbete och byggstarten är i dagsläget inte planerad.

Arkitekt: Wingårdh Arkitektkontor

Bilderna är endast illustrationer i ett tidigt skede.

Vill du ha förtur till bostäderna, bli medlem idag >

Lilla Bergaliden, helsingborg

Vägen till din nya bostadsrätt, steg för steg

 1. Förhandsavtal

  Du som gjort en intresseanmälan kontaktas inför försäljningsstart och du får all information om bostaden; priser, planritningar m m. Medlemmar i HSB Nordvästra Skåne har förtur till bostäderna under en tidsbestämd period. Därefter släpps bostäderna till försäljning till allmänheten. I samband med avtalsskrivningen erlägger du en förskottsinbetalning.

 2. Inredningsval

  Arkitekten har varit noga med att tänka ut alla detaljer för att skapa en helhet, men du kan själv sätta din personliga prägel genom ett tillvalsutbud om du så önskar.

 3. Upplåtelseavtal

  För att kunna slutföra köpet av din bostad skrivs ett upplåtelseavtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. I samband med det ansöker du också om medlemskap i föreningen. Detta sker cirka en månad innan tillträdet.

 4. Besiktning

  Innan du flyttar in ska din bostad besiktas av en opartisk besiktningsman som bedömer om entreprenören har fullgjort sitt åtagande.

 5. Tillträde

  Fyra kalendermånader före inflyttningen får du besked om tillträdesdatum, men innan tillträdet betalar du resterande del av insatsen, samt för eventuella tillval.

 6. Inflyttning

  Nycklarna överlämnas. Nu är det bara att njuta.