Ättekulla

Helsingborgs bästa panoramavy?

På Ättekulla i Helsingborg planeras för flerbostadshus med cirka 100 bostadsrätter. Bostäderna får en fantastisk panoramavy över både land och hav. 

Platsen är på Ättekulla, där det idag finns en byggnad för centrumverksamhet. Lägenheterna får stora balkonger och du får en milsvid utsikt bara några våningar upp.

Vi avvaktar kommunens planarbete och byggstarten är i dagsläget inte planerad.

Arkitekt: Jais Arkitekter

Bilden är tagen på 44 meters höjd, vilket är det översta våningsplanet.

Vill du ha förtur till bostäderna, bli medlem idag >

Ättekullagatan 2

Ja, jag är intresserad av objekten i Ättekulla och önskar att bli kontaktad med ytterligare information

 • Genom att du fyller i intresseanmälan nedan samtycker du till att dina personuppgifter får behandlas för att administrera din intresseanmälan. Det innebär att vi kommer att skicka information till dig om projektet du är intresserad av samt att vi eller av oss anlitad mäklare får ta del av dina uppgifter för att kunna kontakta dig och erbjuda dig en bostad i vår nyproduktion. Vi behåller dina personuppgifter tills försäljningen av bostäderna har påbörjats. Om du inte har anmält ditt intresse för ytterligare planerade bostadsprojekt så raderas dina uppgifter därefter. Läs mer om HSB Nordvästra Skånes personuppgiftspolicy i menyn under "om HSB Nordvästra Skåne".
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vägen till din nya bostadsrätt, steg för steg

 1. Förhandsavtal

  Du som gjort en intresseanmälan kontaktas inför försäljningsstart och du får all information om bostaden; priser, planritningar m m. Medlemmar i HSB Nordvästra Skåne har förtur till bostäderna under en tidsbestämd period. Därefter släpps bostäderna till försäljning till allmänheten. I samband med avtalsskrivningen erlägger du en förskottsinbetalning.

 2. Inredningsval

  Arkitekten har varit noga med att tänka ut alla detaljer för att skapa en helhet, men du kan själv sätta din personliga prägel genom ett tillvalsutbud om du så önskar.

 3. Upplåtelseavtal

  För att kunna slutföra köpet av din bostad skrivs ett upplåtelseavtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. I samband med det ansöker du också om medlemskap i föreningen. Detta sker cirka en månad innan tillträdet.

 4. Besiktning

  Innan du flyttar in ska din bostad besiktas av en opartisk besiktningsman som bedömer om entreprenören har fullgjort sitt åtagande.

 5. Tillträde

  Fyra kalendermånader före inflyttningen får du besked om tillträdesdatum, men innan tillträdet betalar du resterande del av insatsen, samt för eventuella tillval.

 6. Inflyttning

  Nycklarna överlämnas. Nu är det bara att njuta.