Brf Åkanten i Ängelholm

Brf Åkanten på första parkett i Ängelholm

Vi planerar för bostadsrätter som sticker ut.

På platsen för det gamla badhuset, precis vid Rönne å, arbetar vi nu med planeringen av Brf Åkanten med 65 bostadsrätter. Husen byggs i fyra till åtta våningar och får en exklusiv framtoning med fina kvaliteter såväl exteriört som interiört. Husen utmärks av vackert tegel, stora fönsterpartier, sedumtak och takterrasser för lägenheterna högst upp. Vi förbereder för en försäljningsstart i början av 2019. Byggstart är ännu inte fastställd.

Bilderna är endast illustrationer.

Arkitekt: Jais Arkitekter

Vill du ha förtur till bostäderna, bli medlem idag >

 

Garvaregatan 2, Ängelholm

Ja, jag är intresserad av objekten i Brf Åkanten i Ängelholm och önskar att bli kontaktad med ytterligare information

 • Genom att du fyller i intresseanmälan nedan samtycker du till att dina personuppgifter får behandlas för att administrera din intresseanmälan. Det innebär att vi kommer att skicka information till dig om projektet du är intresserad av samt att vi eller av oss anlitad mäklare får ta del av dina uppgifter för att kunna kontakta dig och erbjuda dig en bostad i vår nyproduktion. Vi behåller dina personuppgifter tills försäljningen av bostäderna har påbörjats. Om du inte har anmält ditt intresse för ytterligare planerade bostadsprojekt så raderas dina uppgifter därefter. Läs mer om HSB Nordvästra Skånes personuppgiftspolicy i menyn under "om HSB Nordvästra Skåne".
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vägen till din nya bostadsrätt, steg för steg

 1. Förhandsavtal

  Du som gjort en intresseanmälan kontaktas inför försäljningsstart och du får all information om bostaden; priser, planritningar m m. Medlemmar i HSB Nordvästra Skåne har förtur till bostäderna under en tidsbestämd period. Därefter släpps bostäderna till försäljning till allmänheten. I samband med avtalsskrivningen erlägger du en förskottsinbetalning.

 2. Inredningsval

  Arkitekten har varit noga med att tänka ut alla detaljer för att skapa en helhet, men du kan själv sätta din personliga prägel genom ett tillvalsutbud om du så önskar.

 3. Upplåtelseavtal

  För att kunna slutföra köpet av din bostad skrivs ett upplåtelseavtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. I samband med det ansöker du också om medlemskap i föreningen. Detta sker cirka en månad innan tillträdet.

 4. Besiktning

  Innan du flyttar in ska din bostad besiktas av en opartisk besiktningsman som bedömer om entreprenören har fullgjort sitt åtagande.

 5. Tillträde

  Fyra kalendermånader före inflyttningen får du besked om tillträdesdatum, men innan tillträdet betalar du resterande del av insatsen, samt för eventuella tillval.

 6. Inflyttning

  Nycklarna överlämnas. Nu är det bara att njuta.